Εκθέσεις, shows & events

Πληροφορηθείτε σχετικά με τις δραστηριότητές μας σε εκθεσιακά γεγονότα και διοργανώσεις, με επίκεντρο τις εταιρικές μας υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες μας λύσεις.

2019

THE ARCHITECT SHOW | 04 & 05 Μαΐου

Το Show

Το Architect Show είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει γρήγορα και οικονομικά, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές.

Ο μοναδικός ατμοσφαιρικός σχεδιασμός της έκθεσης από την αρχιτέκτων Ελένη Μπρασινίκα, του γραφείου Bllend – σε συνεργασία με την Design Ambassador – εγγυάται την απόλυτη επικοινωνία και διάδραση μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

Η συμμετοχή της Smart & Safe Solutions

Η θεματική έμφαση του περιπτέρου που οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν στο cluster 22 / επίπεδο D, ήταν αυτή του Αόρατου Ηχείου, τόσο σε κυριολεκτικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Οι λύσεις που παρουσιάσαμε περιλάμβαναν αρχιτεκτονικά ηχεία αόρατης εγκατάστασης εντός τοίχων, οροφών και επιφανειών γυψοσανίδας, ασύρματων μονάδων ήχου προηγμένου lifestyle design – που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα συμβατικά ηχεία – καθώς επίσης και ηχεία υπαίθριων χώρων υψηλής απόδοσης, τα οποία ενσωματώνονται αρμονικά στο φυσικό τοπίο.

Τα προϊόντα και οι λύσεις που εκθέσαμε στο περίπτερό μας, προέρχονται από τις παρακάτω εταιρίες:

Δείτε το βίντεο από το περίπτερό μας

Μεταξύ άλλων δημοσιογραφικών παραγόντων, η έκθεση καλύφθηκε και από την εκπομπή Exodos TV του Extra Channel. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να πάρετε να δείτε “ζωντανά” τη συμμετοχή μας στο “The Architect Show 2019”.