Επιστροφή αγορών

1. Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος εντός 15ημερων από την ημερομηνία αγοράς.

2. Οι επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές στο κατάστημα μας στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών, αποστέλλετε το δέμα με οποιαδήποτε εταιρεία courier της επιλογής σας (τα έξοδα που αντιστοιχούν στην επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη).

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα σας μια υπογεγραμμένη επιστολή, αναφέροντας το λόγο της επιστροφής του προϊόντος καθώς και την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο.

Εφόσον το τεχνικό τμήμα μας αποφανθεί ότι το προϊόν χρήζει πράγματι αντικατάστασης, θα σας επιστρέψουμε το κόστος των εξόδων αποστολής. Πριν προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή των προϊόντων που θα αγοράσετε. Σας προτείνουμε να φυλάτε πάντα την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

3. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη – άθικτη κατάσταση χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για τη επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος είναι η απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

4. Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια σε συσκευασίες εντός του προϊόντος, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού επιστροφής μικρότερης αξίας. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που βρίσκεται η συσκευασία.

5. Επιστροφές επίσης δεν γίνονται σε προϊόντα τα οποία γίνονται παραγγελία για λογαριασμό πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή εξόφλησης και τα οποία δεν ανήκουν στο προγραμματισμένο stock της εταιρείας.